Pràctica 7. Carta.

 Estimats familiars,

Us escrivim aquesta carta per a informar-vos sobre la implementació del PEPLI, Programa d'Educació Plurilingüe i Intercultural que hem incorporat per a aquest nou curs. 


En primer lloc, els objectius proposats són assegurar el domini de les competències plurilingües i interculturals, regulant l'ensenyament i l'ús vehicular de les llengües curriculars com pot ser en el nostre cas, el valencià, al seu torn, volem que el nostre alumnat supere les barreres idiomàtiques entre grups de parlants i eliminar prejudicis de les llengües coexistents, basant-nos en principis d'igualtat, respecte i cooperació. 

Així mateix, els docents tenen les habilitats necessàries per a impartir les classes en la llengua valenciana. Al nostre aula, pel fet que és del segon cicle d'educació infantil, destinarem a la llengua valenciana un mínim del 25% del temps lectiu a continguts curriculars. 


En segon lloc, us recomane la possibilitat d'incrementar de les hores de docència en valencià pel fet que el vostre fill o filla aprendrà la llengua valenciana de manera lúdica, aprendre una llengua nova és fonamental per al dia de demà, és a dir, en el món tant laboral com social. 


Per a concloure, pensem que impartir docència en valencià al nostre alumnat els facilitarà molt la llengua territorial per a la seua comunicació en altres llocs de cara al futur.


Salutacions i moltes gràcies per la vostra atenció.

Les professores Aida y Laura.


Data: 10 de març del 2021


Comentarios

Entradas populares de este blog

La meva vida llingüística

Primera práctica